اگر چیزی برای گفتن داری بگو!
صدای نوجوان یک پلتفرم است که مطالب شما را منتشر میکند. این مطالب از نوجوانان سراسر کشور به دست ما میرسد. از همۀ نوجوانان دعوت میکنیم که مطالبشان را بنویسند و آنها را با مخاطبین صدای نوجوان به اشتراک بگذارند.
مطالب شما میتواند در مورد هر موضوعی (اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، آموزشی و …) باشند و در هر قالبی(مقاله، فیلم، نقد، داستان، مصاحبه، شعر و …) ارسال شوند.
برای حفظ یک کیفیت معین برای خوانندگان، صدای نوجوان فقط مطالبی را منتشر میکند که شرایط کیفی زیر را داشته باشند. البته اگر مطلبی که به دستمان میرسد، این شرایط را نداشت، با کمک خودتان آن را بهبود میبخشیم و بعد منتشر خواهیم کرد.
بنابراین قبل از ارسال متن خود بررسی کنید که:
مطلب شما دربارۀ دیدگاهتان در مورد یک موضوع است
فرقی نمیکند که این موضوع، جدی باشد یا سرگرمکننده، جهانی باشد یا یک موضوع محلی، فقط مطمئن شوید که افکار شخصی خود را بیان کنید.
مطلب شما ساختار منسجمی دارد
فرمت مطلب شما هرچه هست، مطمئن شوید که دارای یک مقدمه است که در آن موضوع را معرفی میکنید، یک بخش اصلی که در آن موضوع را توضیح میدهید و برای مخاطب خود باز میکنید، و یک بخش نهایی که در آن جمعبندی میکنید. کوتاه و مختصر نوشتن مطلب شما را جذابتر میکند.
مطلب شما شفاف است
اطمینان حاصل کنید که متن شما نه تنها برای خودتان، بلکه برای خوانندگان نیز شفاف و روشن است. این بدان معنی است که گاهی اوقات باید جزئیاتی را توضیح دهید که ممکن است برای خودتان بدیهی باشد، اما برای خوانندگان اینطور نیست. همیشه قبل از شروع به نوشتن یک طرح کلی از مطلب خود تهیه کنید. این کار به شما امکان میدهد تا افکارتان را مرتب کنید.
مطلب شما نه خیلی طولانی است و نه خیلی کوتاه
طول مناسب مطلب خود را پیدا کنید. مطمئن شوید که مطلب شما حداقل 200 کلمه و حداکثر 1000 کلمه باشد. البته شعرها استثنا هستند.
مطلب شما از منابع مناسب استفاده و به آنها اشاره میکند
ما از شما انتظار نداریم که منبع هر خط از متن خود را مشخص کنید. لطفاً این کار را نکنید! با این حال، اگر وقایع یا اعدادی را در مطلب خود ذکر میکنید، منبعِ آن را مشخص کنید. مطمئن شوید که منابع شما قابل اطمینان و معتبر هستند.
املاء و دستور زبان تا چه اندازه اهمیت دارد؟
مهم این است که مطلب شما خوانا و برای دیگران قابل درک باشد. نوشتن با جملات ساده و کوتاه میتواند به انتقال واضح پیام شما کمک کند. همیشه قبل از ارسال مطلب، کار خود را تصحیح کنید. همچنین شاید بد نباشد که از کسی بخواهید قبل از ارسال، مطلب شما را بخواند.